Vår meget gode kunde Blue Water Shipping har nettopp signert en ny avtale angående utvikling av et rapporterings- og saksbehandlingssystem spesielt designet for et stort internasjonalt prosjekt de skal i gang med!

Utviklingen vil by på til dels store utfordringer for våre utviklere. Systemet skal ivareta en rekke krav og det er definert en omfattende spesifikasjon, men som det heter i vårt slogan: Mellora – We Know How!

Blue Water Shipping A/S leverer tjenester knyttet til transport på land, vann, i luft og på jernbane. Tjenestene tilbys gjennom et enormt nettverk av samarbeidspartnere verden over. Selskapet ble etablert i 1972 og har hovedkontor i Esbjerg, Danmark. Blant andre lokasjoner de har kontorer er Brasil, Australia, Vietnam, Spania, Singapore, Norge og Island.

Vi ser fram til å utvikle nok et verktøy som vil sørge for ivaretakelse av kunde-, og myndighetskrav på en profesjonell og god måte, samtidig som vi igjen har stort fokus på Keep It Simple prinsippet som vi arbeidet etter.